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para tapear y disfrutar de los mejores cocktails y vinos.   sensación de estar atendido como en casa. Almuerzos de
             Celebrates its 6th anniversary moving to Plaza del Patriarca,   producto.
             where it maintains its focus on quality at a good price and it   Vegetables (fesols i naps), Valencian Paella, Vizcaya’s steak,
             widens it with one of the best terraces in Valencia. In addi-  marinated  mackerel with smoked  ajoarriero  and leek,
             tion, Inventario opens there too, the sea Bistro de Avellanes   gambosí, cuttlefish eggs, wild fish, “cap i pota”, cuttlefish
             that is open every day, with an excellent offer to eat tapas   in onion sauce, grilled pig’s ears with spicy sauce, oxtail.
             and enjoy the best cocktails and wines.  All this and more at Napicol, where traditional cooking,
                                                      the best home sea products and the sensation of being at
                                                      home are mixed. Product lunches.
             Maria Mandiles
             C/ Padre húerfanos, 2 (Plaza del Carmen) / Tel. 963 315 48 84
             Plaza de Manises, 2. / Tel. 960 046 057  Restaurant Blanqueries
             Reservas también on-line en:             COCINA DE MERCADO
             www.facebook.com/page/Maria-Mandiles-Valencia y   Calle Blanquerias, 12 / Tel. 96 391 22 39
             en nuestra web www.mariamandiles.es.     reservas@blanquerias.com · www.blanquerias.com
             HORARIO: Do a Ju de 9-1h. Vi y Sa de 9-1:30h. No Cierra.  Cerrado Domingo noches y Lunes todo el día.
             Lu a Vi: Menú de medio día 8,95€, Sa y Do: Plato de paella   Closed Sunday night and monday all day. Cocina de mer-
             medio día 6,50€ y Menús para grupos desde 17,50€ todo   cado con toques de autor a precios moderados,  junto a las
             incluido. Restaurantes con encanto en el casco histórico de   Torres de Serrano.
             Valencia, con una amplia y acogedora terraza en plena plaza   Bespoke cuisine at affordable prices using fresh, locally
             del Carmen. Cocina tradicional de la abuela con ensaladas,   .Near the Serrano Towers.
             montaditos, tapas y postres caseros.
             Charming restaurant in Valencia’s historic quarter with spa-
             cious, welcoming terrace right in the heart of the Plaza del
             Carmen. Traditional home cuisine including salads, mini-ba-  Precio medio del cubierto                     hasta 20€
             guette sandwiches, tapas and hand-made desserts.
                                                      Al Pomodoro
                                                      COCINA ITALIANA
             Napicol GUST I TRADICIó                  Del Mar, 22 / Tel. 96 391 48 00 / No cierra.
                                                      Open every day. / www.restaurantealpomodoro.com
                                                      Ecléctico y transgresor. Variados entremeses, ensaladas y
                                                      sus ricas pizzas de masa fina… sin olvidar sus postres case-
                                                      ros. Exposiciones de jóvenes artistas y decoración original.
                                                      Servicio amable y atento.
                                                      Eclectic cuisine that crosses boundaries. Varied starters, sal-
                                                      ads and delicious thin-crust pizzas, without forgetting our
                                                      home-made desserts. Exhibitions by young, up-and-coming
                                                      artists, and original decoration. Friendly and attentive ser-
             Calle Blanquerias, 10 / 96 111 91 10     vice.
             www.restaurantnapicol.com
             Fesols i naps, paella Valenciana, chuletón de Vizcaya,
             caballa marinada con ajoarriero ahumado y puerro,
             gambosí, huevas de sepia, pescado salvaje, cap i pota, sepia
             encebollada, oreja a la plancha con mojo picón, rabo de
             toro. Todo esto y más en Napicol donde se unen el guiso
             tradicional,  el mejor producto del mar y de la tierra y la




















                                                                                        hello 83


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