Page 121 - Hello 205
P. 121

Racó de la Paella                        Located at the gastro boutique hotel “The Cook Book”,
        ARROCERÍA                                it is an elegant, modern and artifice-free restaurant that
        Mosén Rausell, 17 / Tel. 96 348 82 52    disposes of a dining room with an encompassing bright-
        www.elracodelapaella.es                  ness and an exotic Mediterranean terrace. The best
        Arroces a leña en plena ciudad de Valencia. Destaca su ex-  raw material, attractive presentations, own ideas, litt-
        celencia en paella valenciana (embajadores wikipaella), arroz  le doses of risk and a balanced culinary solidity. Latidos
        del senyoret, fideuà, arroz negro, paellas de marisco, Arròs  menu(40€). Más Latidos menu (50€), Be Eat menu (60€)
        amb fesols i naps... Los viernes y sábados, carnes y pescados
        a las brasas.Wood-fire baked paella right in the heart of Va-
        lencia city. Specialising in the  traditional paella valenciana   Blayet
        (meat, fish and seafood) as shown on the prestigious recipe  COCINA TRADICIONAL VALENCIANA
        site WikiPaella. Also offers arroz del senyoret (with ready-  Avenida de las Gaviotas, 17 · El Perellonet / Tel. 96 177 74 54
        peeled prawns), fideuà (seafood paella with chopped spag-  www.blayet.com. Parking gratuito. Free parking.
        hetti or macaroni), arroz negro (paella made with squid ink),  Desde 1935 ofrecemos a nuestros clientes cocina tradicional
        seafood paella, and paella with beans and turnip. Roast  valenciana, avalada por varios premios nacionales. Amplia
        meat and fish on Fridays and Saturdays   terraza interior con parque infantil. Parking propio. Traditio-
                                                 nal Valencian cuisine since 1935 – heaps of national awards
                                                 cannot be wrong. Vast indoor patio with children’s play
        Rte. Esencia REST. DE COCINA DE MERCADO  area. Own parking.
        Plaza Gestalgar, 4 Beniferri Valencia (justo detras del Casino Cirsa)
        Tel. 963 17 32 17
        Menús personalizados. Menú degustación 18€.   Casa Eusebio Rte COCINA MEDITERRÁNEA
        Abierto de lunes a sábado de 14:00 a 16:30h, viernes y sá-  Ac.Mascarón,24 · Perellonet, Valencia
        bado noche. Una casa rural, blanca, sencilla con Esencia en  Tel. 96 177 82 65 - 96 177 28 13 - 96 177 64 74
        su interior, con un diseño sorprendente, cálido y acogedor  www.casaeusebiorestaurantes.com
        Cocina fresca y saludable con productos de temporada.  Rodeado por el Mediterráneo en el extremo del Perellonet
        White, simple and charming rural house with an incredible,  está  Eusebio.  Especialidad  en  pescados,  arroces  y  fideuás.
        cosy and welcoming design. Fresh and healthy cuisine with  Tapas a la carta. Sorrounded by the Mediterranean at the end of
        seasonal products.                       Perellonet is Eusebio. The best seafood, rices dishes and fideuas
                                                 you ever eaten. Also you can find a lot of variety of Tapas.
                                                 Almácera.3 / Tel. 963789027. Cierra: nunca / Open every day
                                                 www.casaeusebiorestaurantes.com
        Precio medio del cubierto                   de 20 a 40€
        Beat                                     Casa Salvador ARROCERÍA
        Urbanización Marisol Park, 1 (The Cook Book Hotel)   L’Estany Cullera / Tel. 96 172 01 36. Cierra: nunca / Open every day
        Calpe / Tel. 628 277 858 / 965 875 700   40 tipos de arroces secos y melosos. Especialidad en all i pe-
        Ubicado en el gastro boutique hotel ‘The Cook Book‘, Beat  bre. Pescado y marisco de la lonja de Cullera. 1500 referen-
        es un restaurante elegante, moderno y sin artificios, que  cias de vinos. Vistas a L’Estany de Cullera.
        dispone de un comedor de luminosidad envolvente y una  40 different rice dishes and the house speciality: “all i pebre”
        terraza exóticamente mediterránea. La mejor materia pri-  (eels in piquant sauce). Fresh fish and shellfish from the local
        ma, atractivas presentaciones, ideas propias, justas dosis  market in Cullera. 1500 different wines. Views of the “Estany
        de riesgo y una equilibrada solidez culinaria. Menú Lati-  de Cullera” lake.
        dos (40 €). Menú Más Latidos (50 €), Menú Be Eat (60 €).






















                                                                                   hello 121
   116   117   118   119   120   121   122   123   124   125   126