Page 121 - Hello 205
P. 121
Racó de la Paella Located at the gastro boutique hotel “The Cook Book”,
ARROCERÍA it is an elegant, modern and artifice-free restaurant that
Mosén Rausell, 17 / Tel. 96 348 82 52 disposes of a dining room with an encompassing bright-
www.elracodelapaella.es ness and an exotic Mediterranean terrace. The best
Arroces a leña en plena ciudad de Valencia. Destaca su ex- raw material, attractive presentations, own ideas, litt-
celencia en paella valenciana (embajadores wikipaella), arroz le doses of risk and a balanced culinary solidity. Latidos
del senyoret, fideuà, arroz negro, paellas de marisco, Arròs menu(40€). Más Latidos menu (50€), Be Eat menu (60€)
amb fesols i naps... Los viernes y sábados, carnes y pescados
a las brasas.Wood-fire baked paella right in the heart of Va-
lencia city. Specialising in the traditional paella valenciana Blayet
(meat, fish and seafood) as shown on the prestigious recipe COCINA TRADICIONAL VALENCIANA
site WikiPaella. Also offers arroz del senyoret (with ready- Avenida de las Gaviotas, 17 · El Perellonet / Tel. 96 177 74 54
peeled prawns), fideuà (seafood paella with chopped spag- www.blayet.com. Parking gratuito. Free parking.
hetti or macaroni), arroz negro (paella made with squid ink), Desde 1935 ofrecemos a nuestros clientes cocina tradicional
seafood paella, and paella with beans and turnip. Roast valenciana, avalada por varios premios nacionales. Amplia
meat and fish on Fridays and Saturdays terraza interior con parque infantil. Parking propio. Traditio-
nal Valencian cuisine since 1935 – heaps of national awards
cannot be wrong. Vast indoor patio with children’s play
Rte. Esencia REST. DE COCINA DE MERCADO area. Own parking.
Plaza Gestalgar, 4 Beniferri Valencia (justo detras del Casino Cirsa)
Tel. 963 17 32 17
Menús personalizados. Menú degustación 18€. Casa Eusebio Rte COCINA MEDITERRÁNEA
Abierto de lunes a sábado de 14:00 a 16:30h, viernes y sá- Ac.Mascarón,24 · Perellonet, Valencia
bado noche. Una casa rural, blanca, sencilla con Esencia en Tel. 96 177 82 65 - 96 177 28 13 - 96 177 64 74
su interior, con un diseño sorprendente, cálido y acogedor www.casaeusebiorestaurantes.com
Cocina fresca y saludable con productos de temporada. Rodeado por el Mediterráneo en el extremo del Perellonet
White, simple and charming rural house with an incredible, está Eusebio. Especialidad en pescados, arroces y fideuás.
cosy and welcoming design. Fresh and healthy cuisine with Tapas a la carta. Sorrounded by the Mediterranean at the end of
seasonal products. Perellonet is Eusebio. The best seafood, rices dishes and fideuas
you ever eaten. Also you can find a lot of variety of Tapas.
Almácera.3 / Tel. 963789027. Cierra: nunca / Open every day
www.casaeusebiorestaurantes.com
Precio medio del cubierto de 20 a 40€
Beat Casa Salvador ARROCERÍA
Urbanización Marisol Park, 1 (The Cook Book Hotel) L’Estany Cullera / Tel. 96 172 01 36. Cierra: nunca / Open every day
Calpe / Tel. 628 277 858 / 965 875 700 40 tipos de arroces secos y melosos. Especialidad en all i pe-
Ubicado en el gastro boutique hotel ‘The Cook Book‘, Beat bre. Pescado y marisco de la lonja de Cullera. 1500 referen-
es un restaurante elegante, moderno y sin artificios, que cias de vinos. Vistas a L’Estany de Cullera.
dispone de un comedor de luminosidad envolvente y una 40 different rice dishes and the house speciality: “all i pebre”
terraza exóticamente mediterránea. La mejor materia pri- (eels in piquant sauce). Fresh fish and shellfish from the local
ma, atractivas presentaciones, ideas propias, justas dosis market in Cullera. 1500 different wines. Views of the “Estany
de riesgo y una equilibrada solidez culinaria. Menú Lati- de Cullera” lake.
dos (40 €). Menú Más Latidos (50 €), Menú Be Eat (60 €).
hello 121