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products. Fresh grilled Galician fish. Galician beef with “IGP  Birra and Blues
             a la piedra”. Galician seafood. Homemade confectionery.   Avenida María Cristina, 12 / Tel. 963 925 641
             “Queimada con lectura de Conxuro”. National wine list,   www.birraeblues.com / Horario: 11.00 a 1.00 a.m.
             with more than 80% of all references, also for wine glasses.  Un amplio local con terraza muy próximo al Mercado Cen-
                                                     tral, donde catar las once variedades de cerveza artesanal
                                                     de elaboración propia distinguidas con premios internacio-
             Bisbe                                   nales. Para maridarlas adecuadamente su cocina abierta
                                                     hasta la medianoche ofrece excelentes arroces, tapas, pizzas
                                                     y comida mediterránea. Wide place with terrace near the
                                                     Central Market to taste the eleven varieties of craft beer dis-
                                                     tinguished with international prizes. To combine them, its
                                                     kitchen, which is open until midnight, offers excellent rice,
                                                     tapas, pizza, and Mediterranean food.

                                                     La Lola COCINA CREATIVA
                                                     Calle de la Subida del Toledano, 8, 46001 Valencia
             Plaza del Arzobispo, 6 / Tel. 96 392 25 27   (Junto a Plaza de la Reina) / Tel. 963 91 80 45
             Abierto de 12 hasta 00h.                reservas@lalolarestaurante.com / Reservas on-line:
             Justo al lado de Abadía, Bisbe, un nuevo concepto de ‘gas-  www.facebook.com/lalolavalencia/app_136113819799945
             trotaberna’. Cocina de mercado, una carta muy  cuidada a   facebook.com/lalolavalencia · pinterest.com/lalolavalencia
             base de productos de su propio huerto. De 12 de la mañana   Horario: [DO, LU y MA 13.30 a 15.30] [MI, JU, VI y SA 13.30-15.30, 20.30 a 23.30]
             y hasta la medianoche, ¡sin prisas! Terraza interior, carta de   A faldas del Micalet, arroces y cocina de mercado para degus-
             puros y bodega de vinos españoles. Just next door to the   tarlos en su sala o en su terraza, con las campanas de la Cat-
             Abbey, Bisbe is a new-style gastro-inn offering home-made   edral de fondo. Menús cardiosaludables y sin gluten. Catas y
             cuisine using the freshest locally-produced ingredients and a   encuentros en su ‘Aula’. Menú mediodía (15€). Menú noche
             carefully-selected menu based upon home-grown products.   (25€). Located at the foot of the Micalet bell tower, paellas
             Open from noon until midnight. Forget the hustle and bustle   and other dishes using fresh, locally-produced ingredients for
             and enjoy one of a  wide selection of Spanish wines on our   you to enjoy in the attractive dining hall or outside on the
             inside patio. Cigar menu available.     terrace,  with  the  bells  of  the  cathedral  in  the  background.
                                                     Gluten-free and healthy-heart menus. Wine-tasting and meet-
                                                     ings in the ‘classroom’.






































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