Page 118 - Hello 208
P. 118

The menu is based on Galician and market products. Fresh   (25€). Located at the foot of the Micalet bell tower, paellas
     grilled Galician fish. Galician beef with “IGP a la piedra”.   and other dishes using fresh, locally-produced ingredients for
     Galician seafood. Homemade confectionery. “Queimada   you to enjoy in the attractive dining hall or outside on the
     con lectura de Conxuro”. National wine list, with more than   terrace,  with  the  bells  of  the  cathedral  in  the  background.
     80% of all references, also for wine glasses.  Gluten-free and healthy-heart menus. Wine-tasting and meet-
                                              ings in the ‘classroom’.

     Bisbe
                                              La Pappardella
                                              COCINA ITALIANA
                                              Cierra: nunca. Reservar  / Open every day. Reserve
                                              Bordadores, 5 / Tel. 96 391 89 15
                                              www.restaurantelapappardella.com
                                              29 tipos de pasta diferente, con vistas al Miguelete.  Menú del
                                              día, menú ejecutivo, menú para niños y menú degustación.
                                              29 typyes of pasta with unrivalled views of the Miguelete
                                              cathedral tower Friendly and attentive service that leaves
     Plaza del Arzobispo, 6 / Tel. 96 392 25 27   no diner indifferent. Lunchtime menus, executive menus,
     Abierto de 12 hasta 00h.                 children’s menus and chef’s choice taster menus.
     Justo al lado de Abadía, Bisbe, un nuevo concepto de ‘gas-
     trotaberna’. Cocina de mercado, una carta muy  cuidada a   Mar Cuatro
     base de productos de su propio huerto. De 12 de la mañana
     y hasta la medianoche, ¡sin prisas! Terraza interior, carta de   COCINA MEDITERRÁNEA
     puros y bodega de vinos españoles. Just next door to the   Carrer del Mar, 4 / Tel. 96 391 43 50
     Abbey, Bisbe is a new-style gastro-inn offering home-made   marcuatrotapas@yahoo.es / www.marcuatrotapas.com
     cuisine using the freshest locally-produced ingredients and a   Cocina mediterránea, tapas de calidad, hamburguesas gour-
     carefully-selected menu based upon home-grown products.   met, sushi y mucho más en el centro de Valencia. Menús
     Open from noon until midnight. Forget the hustle and bustle   para eventos y catering a domicilio. Mediterranean cuisine,
     and enjoy one of a  wide selection of Spanish wines on our   quality tapas, gourmet hamburgers, sushi and much more in
     inside patio. Cigar menu available.      the heart of Valencia. Set meals for parties and ceremonies.
                                              Home catering service.
     Birra and Blues
     Avenida María Cristina, 12 / Tel. 963 925 641   María Mandiles
     www.birraeblues.com / Horario: 11.00 a 1.00 a.m.   C/ Padre Huérfanos, 2 (Plaza del Carmen) / Tel. 963 154 884
     Un amplio local con terraza muy próximo al Mercado Cen-  Horario de apertura: L a V 8:30am / S y D 9am
     tral, donde catar las once variedades de cerveza artesanal   Plaza de Manises, 2 / Tel. 960 046 057
     de elaboración propia distinguidas con premios internacio-  Horario de apertura: L a V 8am / S y D 9am
     nales. Para maridarlas adecuadamente su cocina abierta   Menú de mediodía (de lunes a viernes no festivos) 9,85€,
     hasta la medianoche ofrece excelentes arroces, tapas, pizzas   Sa y Do: Plato de paella mediodía 7,50€ y Menús para grupos
     y comida mediterránea. Wide place with terrace near the   desde 17,50€ todo incluido.
     Central Market to taste the eleven varieties of craft beer dis-  C/ En Sendra, 9 / Tel: 960 691 557
     tinguished with international prizes. To combine them, its   Menú de mediodía (de lunes a viernes no festivos): 8,95€
     kitchen, which is open until midnight, offers excellent rice,   Móvil para reservas por Whastapp:  +34 628 227 937
     tapas, pizza, and Mediterranean food.    E-mail para reservas: info@mariamandiles.es
                                              Web y reservas on line: www.mariamandiles.es
                                              Abrimos todos los locales de lunes a domingo interrumpida-
     La Lola                                  mente todos los días del año. Restaurantes con encanto en
     COCINA CREATIVA                          el casco histórico de Valencia, con una amplia y acogedora
     Calle de la Subida del Toledano, 8, 46001 Valencia   terraza en plena plaza del Carmen. Cocina tradicional de la
     (Junto a Plaza de la Reina) / Tel. 963 91 80 45   abuela con ensaladas, montaditos, tapas y postres caseros.
     reservas@lalolarestaurante.com / Reservas on-line:   Charming restaurant in Valencia’s historic quarter with spa-
     www.facebook.com/lalolavalencia/app_136113819799945  cious, welcoming terrace right in the heart of the Plaza del
     facebook.com/lalolavalencia · pinterest.com/lalolavalencia  Carmen. Traditional home cuisine including salads, mini-ba-
     Horario: [DO, LU y MA 13.30 a 15.30] [MI, JU, VI y SA 13.30-15.30, 20.30 a 23.30]  guette sandwiches, tapas and hand-made desserts.
     A faldas del Micalet, arroces y cocina de mercado para degus-
     tarlos en su sala o en su terraza, con las campanas de la Cat-
     edral de fondo. Menús cardiosaludables y sin gluten. Catas y
     encuentros en su ‘Aula’. Menú mediodía (15€). Menú noche



      118 hello
   113   114   115   116   117   118   119   120   121   122   123