Page 118 - Hello 208
P. 118
The menu is based on Galician and market products. Fresh (25€). Located at the foot of the Micalet bell tower, paellas
grilled Galician fish. Galician beef with “IGP a la piedra”. and other dishes using fresh, locally-produced ingredients for
Galician seafood. Homemade confectionery. “Queimada you to enjoy in the attractive dining hall or outside on the
con lectura de Conxuro”. National wine list, with more than terrace, with the bells of the cathedral in the background.
80% of all references, also for wine glasses. Gluten-free and healthy-heart menus. Wine-tasting and meet-
ings in the ‘classroom’.
Bisbe
La Pappardella
COCINA ITALIANA
Cierra: nunca. Reservar / Open every day. Reserve
Bordadores, 5 / Tel. 96 391 89 15
www.restaurantelapappardella.com
29 tipos de pasta diferente, con vistas al Miguelete. Menú del
día, menú ejecutivo, menú para niños y menú degustación.
29 typyes of pasta with unrivalled views of the Miguelete
cathedral tower Friendly and attentive service that leaves
Plaza del Arzobispo, 6 / Tel. 96 392 25 27 no diner indifferent. Lunchtime menus, executive menus,
Abierto de 12 hasta 00h. children’s menus and chef’s choice taster menus.
Justo al lado de Abadía, Bisbe, un nuevo concepto de ‘gas-
trotaberna’. Cocina de mercado, una carta muy cuidada a Mar Cuatro
base de productos de su propio huerto. De 12 de la mañana
y hasta la medianoche, ¡sin prisas! Terraza interior, carta de COCINA MEDITERRÁNEA
puros y bodega de vinos españoles. Just next door to the Carrer del Mar, 4 / Tel. 96 391 43 50
Abbey, Bisbe is a new-style gastro-inn offering home-made marcuatrotapas@yahoo.es / www.marcuatrotapas.com
cuisine using the freshest locally-produced ingredients and a Cocina mediterránea, tapas de calidad, hamburguesas gour-
carefully-selected menu based upon home-grown products. met, sushi y mucho más en el centro de Valencia. Menús
Open from noon until midnight. Forget the hustle and bustle para eventos y catering a domicilio. Mediterranean cuisine,
and enjoy one of a wide selection of Spanish wines on our quality tapas, gourmet hamburgers, sushi and much more in
inside patio. Cigar menu available. the heart of Valencia. Set meals for parties and ceremonies.
Home catering service.
Birra and Blues
Avenida María Cristina, 12 / Tel. 963 925 641 María Mandiles
www.birraeblues.com / Horario: 11.00 a 1.00 a.m. C/ Padre Huérfanos, 2 (Plaza del Carmen) / Tel. 963 154 884
Un amplio local con terraza muy próximo al Mercado Cen- Horario de apertura: L a V 8:30am / S y D 9am
tral, donde catar las once variedades de cerveza artesanal Plaza de Manises, 2 / Tel. 960 046 057
de elaboración propia distinguidas con premios internacio- Horario de apertura: L a V 8am / S y D 9am
nales. Para maridarlas adecuadamente su cocina abierta Menú de mediodía (de lunes a viernes no festivos) 9,85€,
hasta la medianoche ofrece excelentes arroces, tapas, pizzas Sa y Do: Plato de paella mediodía 7,50€ y Menús para grupos
y comida mediterránea. Wide place with terrace near the desde 17,50€ todo incluido.
Central Market to taste the eleven varieties of craft beer dis- C/ En Sendra, 9 / Tel: 960 691 557
tinguished with international prizes. To combine them, its Menú de mediodía (de lunes a viernes no festivos): 8,95€
kitchen, which is open until midnight, offers excellent rice, Móvil para reservas por Whastapp: +34 628 227 937
tapas, pizza, and Mediterranean food. E-mail para reservas: info@mariamandiles.es
Web y reservas on line: www.mariamandiles.es
Abrimos todos los locales de lunes a domingo interrumpida-
La Lola mente todos los días del año. Restaurantes con encanto en
COCINA CREATIVA el casco histórico de Valencia, con una amplia y acogedora
Calle de la Subida del Toledano, 8, 46001 Valencia terraza en plena plaza del Carmen. Cocina tradicional de la
(Junto a Plaza de la Reina) / Tel. 963 91 80 45 abuela con ensaladas, montaditos, tapas y postres caseros.
reservas@lalolarestaurante.com / Reservas on-line: Charming restaurant in Valencia’s historic quarter with spa-
www.facebook.com/lalolavalencia/app_136113819799945 cious, welcoming terrace right in the heart of the Plaza del
facebook.com/lalolavalencia · pinterest.com/lalolavalencia Carmen. Traditional home cuisine including salads, mini-ba-
Horario: [DO, LU y MA 13.30 a 15.30] [MI, JU, VI y SA 13.30-15.30, 20.30 a 23.30] guette sandwiches, tapas and hand-made desserts.
A faldas del Micalet, arroces y cocina de mercado para degus-
tarlos en su sala o en su terraza, con las campanas de la Cat-
edral de fondo. Menús cardiosaludables y sin gluten. Catas y
encuentros en su ‘Aula’. Menú mediodía (15€). Menú noche
118 hello